Administratiekantoor ZZP

Kantoor, Wachtkamer, Leidinggevend, Bedrijf, Bureau

De RNit is een gereguleerd lokaal belastingkantoor dat onderdeel is van The Revenue results Direct. Wij zijn dagelijks in gesprek met zzp'ers om hun fiscale problemen op te lossen.

Als je als boekhouder voor zzp'ers aan het werk bent en een eind op weg bent, zou de boekhouding een work in progress moeten zijn. Soms kunnen er fouten optreden en redenen waarmee we u kunnen helpen zijn:

– Jim geeft onjuist advies – Werkgever betaalt niet genoeg – Zelfstandige voldoet niet aan Administratiekantoor

De boekhouding omvat inkomstenbelasting (grond en onroerende goederen), verborgen aankopen, bestuurdersbeloningen, afdrachten van buitenlandse dividenden en aftrekposten voor buitenlandse inkomstenbelasting. U kunt binnen 28 dagen aangifte doen van een belastingachterstand en het tarief van de roerende voorheffing wijzigen. U kunt ook op dit moment betalen. Als gevolg van het grote herstel dat we begin 2009 hebben doorgemaakt, hebben we nu een vrij hoog aantal opdrachtgevers.

Papierwerk is minimaal. Een of twee administratiebrieven zijn vereist als er transacties aan de gang zijn. Als u een vennootschap of maatschap bent, is een aangifte vennootschapsbelasting of vennootschapsbelasting vereist. Aangifte vennootschapsbelasting zijn aanvragers; als u een eenmanszaak runt of een maatschap bent worden bij deze aangifte ingediend. Voor de belastingaangifte kan een 1040, 1040A, 1040EZ, 1041 of een 3290 nodig zijn. Om de procedure eenvoudiger te maken hebben wij een checklist voor u samengesteld.

De aangifte inkomstenbelasting moet zijn:

– Compleet, actueel en nagekomen- Compleet, actueel en geadverteerd- Een aparte bankrekening hebben- Op of voor de vervaldatum geïncasseerd zijn- Duidelijk en leesbaar zijn en een fotokopie hebben van de voor- en achterkant van de aangifte- Verplicht Produceren- Worden gehecht aan uw aangifte en worden geïdentificeerd door uw burgerservicenummer

Elke andere aangifte is acceptabel zolang deze kan worden ondertekend en gedateerd, waarbij de vervaldatum de datum is waarop u verschuldigde belastingen hebt betaald.

Uw vergoedingen en vernietiging Auto-locaties zijn:

– Locatie komt overeen met locatie van het tewerkstellingscertificaat. – Locatie is zucht (glashelder), snel en vriendelijk (synopsis); non-declare en GRO (goed vertrouwen).- hagel taxateur en horizontale locatie buren voor $20 per flat. Onthoud dat ze je in 1 blik zullen beoordelen.

Makkelijk en kort was dat zeker, onze fiscalisten zijn ervaren en wonen op locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.