Boekhoudkundige en boekhoudkundige diensten

Boekhouding Tilburg

 

Een boekhoudkundige en boekhoudkundige dienst voert zowel boekhoudkundige diensten als BTW-aangiften uit; als u echter BTW-geregistreerd bent, kunt u kiezen voor een No Taxation dienst in plaats van een volledige boekhoudkundige en boekhoudkundige dienst. Als uw bedrijf een voor de BTW geregistreerde onderneming is, zal deze dienst voor volledige belastingaangifte geschikt voor u zijn, maar als u een voor de BTW geregistreerde onderneming bent, zult u geen recht hebben op een vergoeding voor boekhoudkundige diensten en moet u daarom gebruik maken van een No Taxation boekhoudkundige dienst in plaats van een volledige boekhoudkundige en boekhoudkundige dienst.

Voor organisaties met een BTW-registratie moet de boekhoudkundige dienst worden uitgevoerd door een accountant of een boekhouder die gekwalificeerd is als boekhouder en voor de BTW is geregistreerd. U kunt het werk van een boekhouder niet uitbesteden, aangezien dit een vergoeding is. Nee. De BTW-wetgeving geeft slechts een zeer kleine vergoeding voor een boekhoudkundige dienst, ongeveer 10% van de verschuldigde BTW. Maar vergeet niet dat een volledige boekhoudkundige dienst gratis is.

Een beleid voor boekhoudkundige en boekhoudkundige diensten is erop gericht een redelijk volledige en alomvattende boekhoudkundige dienst te verlenen. Gedetailleerde maandelijkse financiële verslagen bestrijken de gehele bedrijfsvoorraad en er wordt geen zakelijk giswerk toegepast op de rekeningen. Elk item van bedrijfsgerelateerde financiële informatie wordt geregistreerd en aan elke boeking wordt verteerbare informatie gekoppeld. Een volledige boekhoudkundige dienst omvat de regelmatige opgave van alle bedrijfsinkomsten en -uitgaven en daarmee de mogelijkheid van het maken van belastingaftrek. Met een boekhoudkundige kennis heeft u meer kans om succesvol te zijn in belastingonderhandelingen

In de meeste gevallen worden ondernemingen verzocht een eerste reeks facturen over te leggen voordat enige belastingaftrek kan worden toegepast, deze dienst is over het algemeen conventioneel. U moet ervoor zorgen dat u controleert hoe alle boekhoudkundige informatie is vastgelegd voordat u een van de HMRC-werkzaamheden belegt. Het is van essentieel belang de HMRC boekhouding of BTW-aangiften niet aan te vullen, zodat het beschikbaar is met een volledige boekhouding en boekhouding dienst niet alleen een volledige boekhouding dienst.

Het is zeer belangrijk als u BTW-plichtig bent of belastingplichtig bent, dat u een boekhouder raadpleegt, omdat hij u kan voorzien van een volledige boekhoudkundige dienst of een volledige boekhoudkundige en boekhoudkundige dienst die u nodig hebt als uw bedrijf belastingplichtig is. Online zijn er veel boekhouders en boekhoudkundige professionals die kunnen worden gecontacteerd en de dienst die zij leveren zal worden gebaseerd op de bijzondere omstandigheden van het individu. Zij zullen gekwalificeerde accountants, boekhouders of boekhouders zijn en moeten de juiste kwalificaties hebben om met uw bedrijf om te gaan. De meeste registeraccountants houden zich bezig met boekhouding als onderdeel van hun kernactiviteiten en bieden volledige boekhoudkundige en boekhoudkundige diensten aan. Het is altijd verstandig om een professionele accountant in te schakelen om uw bedrijf te adviseren en te vertegenwoordigen, aangezien er alternatieve manieren kunnen zijn om de belastingverplichtingen te verhelpen die de HMRC moeilijk kan oplossen.

 

LEES MEER : 

Administratiekantoor Tilburg

Belastingadvies Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.