Budget Management in Zeeland

Budgetbeheer Zeeland

 

 

 

 

 

Budgetbeheer in Zeeland lijkt sterk op elk ander managementproces in andere landen. Het is niet anders dan betalen voor de dingen die we kopen, en zelfs niet anders dan budgetteren wanneer we het bedrag meten dat we aan een bepaalde activiteit uitgeven. We kunnen zeggen dat budgettering een managementproces is, maar het kan worden toegepast op elke financiële activiteit die bedoeld is om ons te helpen de kwantitatieve kosten-batenverhouding te beoordelen.

De totale waarde van financiële transacties in de Verenigde Staten van Amerika wordt geschat op ongeveer 3 biljoen dollar. Proforma! Dat is geen tikfout om te zeggen dat er geld wordt verhandeld telkens als we de boodschappenrekening betalen of voor onze autoverzekering. Als u niet vertrouwd bent met de regel van Robbins, dan stelt deze regel dat wij ongeveer 75% van ons bruto-inkomen zullen besteden aan wat Robbins (1961) niet-geldelijke kosten noemt, terwijl ongeveer 25% van ons bruto-inkomen aan geldelijke kosten zal worden besteed. (Laten we, om de voorgaande zin te vervolledigen, deze zin toevoegen: “Daarom moet de effectieve manager een functie ontwerpen die de niet-geldelijke managementkosten niet meer doet stijgen dan de niet-geldelijke inkomsten van het bedrijf).

Als u denkt dat als uw werknemers betaald zouden worden voor hun werk en als uw bedrijf een budget zou hebben, uw kosten zouden kunnen stijgen, denk dan nog eens na. Plus, dezelfde Robbins’ regel geldt ook voor u. Als u een niet-financieel manager bent, zult u verantwoordelijk worden gesteld voor deze kosten (buiten het inkomstenbudget van de firma) wanneer zij zich voordoen.

Onderzoek uw budgetteringsprocessen in uw bedrijf. Telkens wanneer u het budget/budgetplan bekijkt, bekijkt u uw verschillende processen en delegatieniveaus. Mensen moeten effectief kunnen zijn op het gebied waar de manager het werk gedaan ziet worden, ofwel op een operationeel gebied, zoals productie, boekhouding, onderhoud of operaties, ofwel op een IT-gebied, zoals boekhoudkundige operaties, klantenservice of andere.

Een van de functies die mijn firma voor deze opdracht overweegt, is een in Washington D.C. gevestigde kostendekkende firma, met drie inbraken per week en vier aan ervaring gerelateerde inbraken op het onroerend goed.

Het bedrijf zal worden opgezet als een bedrijf met een laag kostenniveau, hetzij parttime, hetzij als consultant. Het zal 80% scoren op een kostendekkingsgraad en een totale kostendekking hebben van $60.000 per jaar. De groep zal gemiddeld $500 per inbraak betaald krijgen (hoewel het bedrijf dit bedrag gemakkelijk kan verhogen met gemiddeld $50.000 per jaar of meer) voor het uitgevoerde werk. Een consultant zal $ TOP vals geschreven cheques voor diensten verdienen, per inbraak. Bovendien zijn wij verplicht ons te onderwerpen aan maandelijkse maar aan driemaandelijkse audits van de uitgevoerde kostendekkende diensten.

Andere opsporingsdiensten die bij de analyse worden gebruikt, zijn het gebruik vanDK of een analoge ondergewaardeerde (die zijn gegevens bewaart om in te voegen en om tellingen/statistieken te genereren voor elke offset) en DIFons voor het verkrijgen van commentaar, en andere kwantificeringen van transacties, het oplopen van rente, uitgaven, veranderingen in LLC (algemeen bekend als management over- blow).

Ondanks het feit dat elk bedrijf een afzonderlijke rekeningafdeling heeft, zal het algemene gebruik van bestanden erin bestaan de rekeningafdeling in de eerste plaats te gebruiken als een interface voor het financiële systeem. Deze voorziet bijvoorbeeld in de functies van het beheer van de rekeningafschriften, de begroting van een onderneming (alsmede de datering naar werkblad, verdienstenoverzichten), en om de groep toegang te verschaffen tot financiële overzichten.

U zult ook directe opladers moeten identificeren en aanklagen, die een totaal van $1 , illegaal opereren als een bedrijf als een drainage van bedrijfsfondsen. Als voorzorgsmaatregel wordt bedrijven geadviseerd ervoor te zorgen dat er, als dat al mogelijk is, geen winstoogmerk verbonden is aan het krediet.

Capex Coenergy, dat gevestigd is in Greenville, is de nieuwste aanwinst van deze groep. Capex biedt een spectrum van expertise en de beste levering van energie en verbruiksgoederen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.