De betekenis van tarotkaarten

Tarot, Kaarten, Tarotkaarten

Tarotkaarten kunnen een belangrijke rol spelen in de manier waarop u omgaat met uw eigen persoonlijke en professionele leven. Hoewel er veel andere kaartspellen zijn die soortgelijke taken kunnen uitvoeren, worden deze drie beschouwd als fundamenteel voor de wereld van het lezen van tarotkaarten.

Stanley Schmidt, de co-auteur van de serie The Book of the Shadows, creëerde een systeem dat gepersonaliseerde kaarten geeft die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Deze doelen kunnen zijn: het verbeteren van uw leven, het verwezenlijken van een droom of het verkrijgen van een schat aan informatie. Er zijn ook kaarten die spreken over je innerlijke gevoelens, je verlangens en tal van andere aspecten.

De kaarten van Schmidt worden het dek van beheerders genoemd, of met andere woorden, de levenslijn van je leven. Ze bestaan ​​uit 24 kaarten die 52 kaarten maken. De ene kant van de kaart toont het gezicht van de trustee, de andere kant toont de aard van de trust en hoe het het leven van de persoon die het gebruikt zal verbeteren. Het doel van het kaartspel is om de persoon die het gebruikt te helpen de juiste beslissingen te nemen die hen zullen helpen succesvol, gelukkig en rijk te worden.

Hoe meer je weet over de betekenis achter de komst, hoe meer je weet hoe je tarotkaarten kunt gebruiken voor jouw unieke behoeften.

De tarotkaarten zijn over de hele wereld bekend en worden in veel culturen gebruikt. Ze zijn vooral populair in de Verenigde Staten en Canada. U kunt ze echter ook in veel andere landen gebruiken. Er zijn veel betekenissen die aan de afbeeldingen op de tarotkaarten kunnen worden toegeschreven. Ze kunnen een cruciale rol spelen om u te helpen inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten die u heeft. Dit kan je helpen om jezelf te verbeteren en om te gaan met je stress en andere beperkende factoren in het leven.

Aangezien tarotkaarten worden gebruikt voor waarzeggerij, kunt u de afbeeldingen erop interpreteren om u informatie over uzelf te geven en u te helpen met uw leven. Wat volgens jou de betekenis van het beeld is, zal in je toekomst worden weerspiegeld. Veel mensen tekenen het beeld van een evenwichtige vergelijking, een lijn die balanceert tussen uitersten. Dit betekent dat je voorzichtig moet zijn met je positie in het leven.

Het uiteindelijke beeld op de tarotkaarten is dat van een schip op zee in de mist. Dit is een waarschuwing voor drastische verandering en komende verandering. Weten waarom? Als alle dingen gelijk zijn, als de ene positie anders is dan de andere, dan zal het resultaat anders zijn. Dit zijn allemaal dingen die we alleen kunnen begrijpen door de communicatie die het universum met ons heeft.

Weet hoe je de wetten van aantrekking en de wil van de mensen kunt gebruiken om te manifesteren wat je wilt in je leven. Weet dat je gedachten het voertuig zijn dat je energielichaam beweegt. Je kunt met het universum praten en het zal tegen je praten. Het maakt allemaal deel uit van je karakter en de essentie van wie je bent.

Wat de basisprincipes van je boek betreft, is het belangrijk om te weten dat Wicca en andere heksenambachten veel locaties hebben. Elke locatie is een ander proces en vereist een andere set vaardigheden. Dit maakt allemaal deel uit van je opleiding en de beste manier om het te leren was door te reizen en contact te maken met andere heksen in je omgeving.

Merk je een trend in de gebruikte kleuren, de gebruikte thema's en de algemene uitstraling van de boeken?

Ik zou aannemen dat het een combinatie zou zijn van de drie bovengenoemde factoren, aarde, lucht en water. Waar zou je meer over willen leren?

En wat is de meest effectieve manier om meer over dit onderwerp te weten te komen?

Ik zou aanraden om een ​​boek te zoeken dat uitsluitend over de Tarot is geschreven. Er zijn echter boeken die speciaal zijn geschreven voor andere waarzeggerijmethoden.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.