De grondbeginselen van richtinggevoelige

Zeilschool Zeeland

 

In ons inleidend seminarie geven we u de basis van het directioneel zeilen en zijn geschiedenis van de 14e eeuw tot vandaag. Tijdens deze periode leert u over zeilen, de richting die het zeil kan nemen, de windcondities van de dag en hoe u de zeilen in verschillende categorieën kunt veranderen. Hierna kunt u beslissen hoe u de remmen en andere essentiële materialen voor het zeilen wilt leren.

In het tweede seminar komt u erachter hoe u een FO tot in detail kunt beschrijven en de juiste vlieg met de hand kunt kiezen. In deze sessie zullen zowel de windrichting als de windassistenten worden besproken. In deze fase leert u hoe u de wind kunt controleren. Je zult snel meer te weten komen over de weersomstandigheden en ook top tips krijgen die je kunt toepassen voor je toekomstige zeilervaring.

Naast de basis, zijn er andere programma’s waarin je leert zeilen. Het volgende seminarie heet “toegelaten in het venster”. Dit seminarie is voor studenten die de basiscursussen van ons centrum hebben voltooid en geslaagd zijn voor het volgende examencentrum. In deze sessie kunnen de studenten de regels kiezen die ze willen volgen. Ook zullen ze geholpen worden bij het beslissen van welk deel van de cursus ze de meeste voorkeur geven. In ons centrum kunnen de studenten zowel de theorie als de praktijkgevallen als hun ervaring opdoen.

Ons centrum kan u de beste programma’s aanbieden, of het nu gaat om de basislessen van locaties die in de volksmond bekend staan als “walschool” of de gevorderde lessen van de “machinekamerschool”. Onze centra hebben het uitzonderlijk goed gedaan in termen van financieel rendement en ook hun reputatie en waarde voor studenten. Ons centrum is verticaal geïntegreerd in ons bedrijf en gekanaliseerd met top management teams wiens bekwaamheid de groei van ons centrum kan garanderen. Alle onderdelen van ons centrum bevinden zich altijd onder één dak. Ons centrum beschikt over de meest eigentijdse apparatuur in onze portefeuille.

Ons bedrijf is bezig met de jaarlijkse silica kantinebeurs van dit jaar. Het wordt 2012 en wij willen allemaal ons bedrijf steunen, vooral onze familieleden die zich bij ons hebben aangesloten. Dit volledig zwarte centrum is een echte traktatie voor de studenten en de gasten. Zeefdrukken van verschillende kleur worden gebruikt om ruimtes te creëren en aan de muren te hangen. Ook worden er wissellijsten gebruikt die het centrum mooi houden en structuur geven aan het interieur. Onze centra hebben ook greentemotiveerde punten voor de studenten om te leren. Het centrum wordt gerund door een team van mensen die zich inzetten om de beste service te bieden.

Ons centrum maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 400 zeilloze centra. Ons centrum is een officieel verlengstuk van het kantoor van de voorzitter van de Vereenvoudigde Zeilclub. En al onze centra zijn geregistreerd bij Stadded Cars. Samen met het StADDED TEAM, helpen we studenten om hun droomleven op te bouwen. Wij geloven dat onze centra hen het vertrouwen geven om grotere dingen te bereiken met betrekking tot zeilen en sted.

Wanneer u leert zeilen, zorg er dan voor dat u toepast wat u leert en uw vaardigheden aanscherpt. De certificaten en diploma’s die je leert zullen het verschil maken voor de komende jaren. Je kunt dingen leren op je school, maar meestal is het niet zo uitgebreid als op onze zeilschool. Ook bij ons centrum kun je nieuwe trucs leren.

 

LEES MEER : 

Jachtverhuur Zeeland

Zeilboot huren Zeeland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.