De Touring Hybride

 

BedrijfsdienstDe Touring Hybride

De CEO’s van BMW, de op twee na grootste autofabrikant van Japan, waren zo trots op de lancering van de BMW 3-Serie Hybrid, liefkozend bekend als de Touring Car. Ze voelden zich vervuld en voelden zich een lichtend baken toen ze het prototype beschreven en aan autojournalisten toonden. Het woord Touring was niet louter toeval. De CEO, Copyrightassis, was zo trots op zijn vermogen, rijgedrag en arctische dynamische capaciteiten dat hij wees op zijn bekwaamheid op een terminale heuvel, terwijl anderen genoegen zouden hebben genomen met een driepuntsbocht. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de BMW 3-Serie Hybrid cruisen, presteren en zelfs de lithium-ion-accu’s aan boord opladen. Dus, de volgende keer dat u uw BMW ontsteekt en u klaarmaakt voor de snelweg, rijdt u rondjes om de Audi TT, Peugeot 207 GTi en zelfs de Mercedes-Benz CLS. Het zijn allemaal ‘Touring Car’-varianten met unieke kenmerken.

Peugeot 207 GTiDe Peugeot 207 GTi, die over een jaar op de markt komt, is de belichaming van het nieuwe type ‘halfronde verbrandingsmotor’. Dit is een nieuw ontwerp voor de Formule 1-auto en gaat tot het uiterste om een optimale verbranding te garanderen. Theissementen van de auto zijn onder meer het luchtinlaatsysteem en de cilinderkop. De cilinderkop is bijvoorbeeld niet vlak, maar heeft een cilindrische vorm, waardoor de luchtstroom op bepaalde momenten optimaal is. Dit zorgt op zijn beurt voor een optimale verbranding op het moment van maximaal vermogen.

Mercedes-Benz CLDe Mercedes-Benz CLS is de meest betaalbare sportwagen in zijn klasse. Deze ‘odynamische’ auto heeft bewezen zeer constant te presteren en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. In aërodynamisch opzicht berust zijn dak op ‘aerodynamische luchtkanalen’ die lucht aan de voorzijde en aërodynamica aanzuigen. Deze lucht wordt tussen de front- en zijschermen geleid. In het interieur zijn de bedieningselementen en instrumenten zo geplaatst dat het gebruik van airconditioning tot een minimum wordt beperkt.

Kortom, de Mercedes-Benz CLS combineert de beste acceleratie in zijn klasse met een uitstekend brandstofrendement en een historisch goede veiligheid.

BMW 5-SerieDe BMW 5-Serie is de modernste rijdersauto en daagt de beste benzine Comeauas uit die iedereen wil kopen. Hij heeft een volledig nieuwe elektrische stuurbekrachtiging, met een EV-schakelregeling. Hij is ook uitgerust met innovatieve software voor het iDrive-systeem dat in de hele auto is ingebouwd. Ruimte is iets wat deze auto zich kan veroorloven – er is geen behoefte aan extra bergruimte. Exclusiviteit is een ander ding dat de 5-Serie kan bieden, samen met de talrijke high-performance upgrades.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.