Hoe uw rijervaring te verbeteren

Mx verlengde achterbrug 50cc

Wanneer u op zoek bent in de markt voor een MX motorfiets, zult u willen een kijkje nemen op de functies die u zoekt. Het belangrijkste kenmerk waar u op moet letten is de uitgebreide zekeringenkast. Dit is een handige plaats om al uw elektrische onderdelen te bewaren. De doos kan ook extra accu’s voor uw crossmotor herbergen. De extra voorraad kan ook de stijl van uw motorfiets uitbreiden. Overweeg de extra ruimte die je hebt om mee te werken en kies de beste onderdelen. Eenvoudige aanpassingen geven je meer opties op de weg. De keuzes die u nu maakt kunnen het verschil maken tussen een kortstondige APK of het bezit van een APK met veel extra’s.

De opening van de motorcross kan voor elke rijder onthutsend zijn. De aanpassingsperiode aan het frame is langer vanwege de grotere afstand die het draaien in beslag neemt. De basale reactietijd op het feit dat de motor in de lucht is, geeft meer ruimte voor beweging, maar veroorzaakt nog steeds desoriëntatie omdat je moeite hebt om te wennen aan het concept van draaien. Ook het inhalen van andere motorrijders kan desoriënterend zijn. Het is noodzakelijk dat u leert hoe u deze desoriëntatie kunt compenseren om de lijn vast te houden en uw ware maximumsnelheid uit te drukken. Wanneer u dit aspect van de draaicirkel onder de knie hebt, zult u meer controle hebben zonder de hulp van het computerbrein.

De afstand tussen twee andere motorfietsen kan dichterbij zijn dan u denkt. Wanneer u andere motoren passeert, kunt u de linker achterband optrekken en uw motor op de normale manier laten passeren. Wanneer u andere auto’s passeert, kan het zijn dat u met uw motor naar voren moet, dus houd uw linkerwiel in contact met de rechterkant van de auto. Laat het voertuig voor u voldoende ruimte, want zij hebben weinig remkracht onder compressie. Wanneer u dit soort motorrijders passeert, zorg er dan voor dat u met uw rechterzijde passeert om ook uw steun aan de rechterkant van u te tonen.

Als het op remmen aankomt, moet u rekening houden met uw eigen persoonlijke stijl. Rem niet te laat, want je wilt de vaart in de bochten houden. Te laat remmen bij hogere snelheden kan leiden tot verlies van tractie en mogelijk het blokkeren van de motor.

Afhankelijk van de rijstijl die u zult rijden, zult u bepalen hoe vaak u moet remmen. Neem evenveel tijd in een bocht als veel mensen in een auto- of motorbaan zouden doen. Onthoud dat als je te laat remt in een bocht, je alleen maar energie en momentum verspilt. Probeer de bocht vloeiend in te gaan zonder te remmen en de band gedeeltelijk of geheel van het wegdek te verwijderen.

Zoals u ziet, zijn er veel manieren om uw rijervaring te verbeteren en uiteindelijk een betere rijder te worden. Hopelijk maakt u gebruik van een of meer van deze manieren en haalt u meer uit uw MX.

Lees meer:
Verlengde achterbrug
Hukstvana achterbrug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.